Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός- Άρης 93-61


Τη 18η σερί του νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακό το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι στον Άρη. Με παρουσία κόσμου έγινε το παιχνίδ για π΄ρωτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, καθώς ολοκληρώθηκε η ποινή που είχε επιβληθεί στους Πειραιώτες. Σε πολύ καλή μέρα οι Ντάνστον και Μπέγκιτς από την πλευρά του Ολυμπιακού και Πελεκάνος, Βεζένκοφ από την ομάδα του Άρη. Πολύ ωραίο θεάμα προσέφεραν και οι δύο ομάδες.




Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα ντέρμπυ, με την θεσσαλονικώτικη ομάδα να κοντράρει στα ίσα τον Ολυμπιακό, που στην αρχή είδε και πάλι τον Ντάνστον να πετυχαίνει αρκετούς μαζεμένους πόντους. Οι κίτρινοι κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ σε χαμηλό επίπεδο, μετο 1ο δεκάλεπτο να τελειώνει 29-20 για τους γηπεδούχους. Στη 2η περίοδο το δίδυμο των ψηλών του Ολυμπιακού σνεργάστηκε άψογα, καθώς οι Ντάνστον και Μπέγκιτς είχαν μαζί συνολικά 31 πόντους, 14 ριμπάονυτ και 5 τάπες, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει τη διαφορά στους 11 πριν την ανάπαυλα(44-33).




O Άρης μπήκε πιο δυνατά και με ένα σόλο του Πελεκάνου κατάφερε να ρίξει τη διαφορά στους 5( 59-54) και να δίνει νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε όρεξη για αστεία και παρά τη κούραση από τον αγώνα με την Γαλατά τη Πέμπτη, ανέβασε στροφές και με επιμέρους σκορ 34-7 πήρε μια άνετη όπως δείχνει και το σκορ νίκη, διερύνοντας το σερί του και παραμένοντας η μόνη ομάδα που είναι μέχρι στιγμής αήττητη στην Α1.

Σειρά έχει το παιχνίδι με την Μπάγερν στην Γερμανία, όπου με νίκη ο Ολυμπιακός κλειδώνει και μαθηματικά τη πρώτη θέση.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου