Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Χάνει το δάσος για χάρη ενός δέντρου (ρεκόρ)...


Κακή εμφάνιση στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς μέχρι στιγμής. Σημαντικό γιατί κρίνει τίτλο( εντάξει υπάρχει και τελικός αλλά δεν υπάρχουν πιθανότητες για... έκπληξη), σημαντικό γιατί δίνει γόητρο, σημαντικό γιατί κάνεις το 24-0... Όπα ! Φάουλ εδώ. 

Τρελαίνονται με τα ρεκόρ και χάνουν την ουσία. Εντάξει, έχει και τη γλύκα του να μείνεις στην ιστορία αλλά κάποια στιγμή θα χάσεις πώς να το κάνουμε; Το θέμα δεν είναι η ήττα. Αλλά το πως έρχεται και σε τι βαθμό ευθύνεσαι εσύ ο ίδιος για την ήττα. Δεν μιλάμε για ανωτερότητα του Πάο σήμερα. 

Ήταν αυτός που έπρεπε τη στιγμή που έπρεπε, πετυχαίνοντας 22 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο και καθάρισε με σχετική άνεση το ματς. Εκμεταλλεύτηκε το πάρα πολύ κακό παιχνίδι του Ολυμπιακού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο τέλος του αγώνα, όπου το παιχνίδι ακόμα παιζόταν. Η διαφορά κυμαινόταν πάντα στους 2-3 πόντους και με σοβαρότητα θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ. Αλλά...

Μόνη λύση τα τρίποντα, χωρίς σωστή κυκλοφορία, χωρίς διάβασμα των φάσεων. Πιο πολύ με το ένστικτο έπαιζε ο Ολυμπιακός και δυστυχώς το πλήρωσε. Αδυνατούσε να περάσει τη μπάλα κοντά στη ρακέτα, καθώς οι Σίμονς και Μπέγκιτς δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν επιθετικά, με τον Ντάνστον να παλεύει μόνος του. Τα τρίποντα δεν θα μπαίνουν μια ζωή...

Με εμφάνιση που θύμισε τον 1ο και το 2ο περσινό τελικό, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον Πάο με 67-59. Με κάτω τα χέρια. Δεν πάλεψε σε κανένα σημείο. Μόνο ο Σλούκας με 13 π. προσπάθησε να κάνει κάτι... Το θετικό είανι ότι η ήττα ήρθε τώρα που δεν είναι τόσο μεγάλες οι ανάγκες. Επόμενο παιχνίδι είναι το πρώτο μεγάλο τεστ. Χαρακτήρα.

Μετά από ήττα αντιμετωπίζει τον Ομπράντοβιτς και τη Φενέρ στο Σ.Ε.Φ.  Δύσκολο έργο. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια. Κακό βαθμό παίρνει και ο κόουτς Μπαρτζώκας, που δεν διάβασε καλά το ματς και ουσιαστικά δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στη ροή του αγώνα για την ομάδα του.



Δώστε τέλος και στο θέμα διαιτησία... Όταν βαράς συνέχεια τρίποντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου