Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός- Σιένα(21.45, NS1)


Την ιταλική Σιένα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός σήμερα στο άδειο λόγω τιμωρίας Σ.Ε.Φ, με τους Ιταλούς να καίγονται για τη νίκη και τον Ολυμπιακό να θέλει το 9Χ9 στην πρώτη φάση της Euroleague.

Με απουσίες τους Μπέγκιτς και Πρίντεζη ο Ολυμπιακός καλείται σήεμρα να νικήσει και τη Σιένα αλλά και το γεγονός ότι θα παίξει χωρίς τον κόσμο του μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τη Γαλατά και το επειδόσοδιο  με τον Μενσά Μπονδού και Μπέγκιτς. Η ιταλική ομάδα θέλει τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά περνα΄δύσκολες μέρες, καθώς τα οικονιμκά προβλήματα έχουν αποδυναμώσει το σύλλογο.

Πάντως στια τάξεις τις υπάρχει ο Χάκετ, ένας πολύ καλός παίκτης, που προκαλεί συνεχώς προβλήματα, ενώ το μυστικό όπλο της Σιένα είναι τα πολλά τρίποντα και το ελεύθερο σουτ του Ροτσέστι, κάτι απου απέδειξε και στο πρώτο παιχνίδι( νίκη του Ολυμπιακού με 62-70).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν άλλες απουσίες πέρα από τους τιμωρημένους Μπέγκιτς και Πρίντεζη και ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνέστησε προσοχή στον σημερινό αγώνα, ενώ απ' ότι φαίνεται θα παίξει ξανά και ο Ντάνστον μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς θα κερδίσει χρόνο συμμετοχής ύστερα από τις πρώτες του εμφανίσεις, που δείχνει να έχει καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκεται και ποιος είναι ο ρόλος του.

Τα στιγμιότυπα του πρώτου αγώνα στην Ιταλία :



 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου