Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός- Μπάγερν (21.45, Δ.Τ)



Την γερμανική ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα ο Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της πρώτης φάσης της Euroleague. 

Οι πρωταθλητές Ευρώπης τρέχουν ένα μεγάλο σερί νικών(18) και σήμερα απέναντι στην Μπάγερν θέλουν να το διευρύνουν. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται μία νίκη στα 3 ματς που έχουν απομείνει ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση. Έτσι λοιπόν το σημερινό παιχνίδι αποτελεί για αυτούς ένα τεράστιο κίνητρο.

Με σημαντικές απουσίες παρατάσσεται η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς οι Γιώργος Πρίντεζης και Μίρσα Μπέγκιτς δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν, μια και τιμωρήθηκανο με 3 αγωνιστικές ο πρώτος και με 4 ο δεύτερος. Ο λόγος το πρόσφατο επεισόδιο με τον Μενσά Μπονσού της Γαλατασαράι, που τιμωρήθηκε με επίσης 4 αγωνιστικές.




Χρόνο συμμετοχής λοιπόν θα πάρει σίγουρα ο Βασσίλης Καββαδάς, καθώς ο μόνος διαθέσιμος ψηλός είναι ο Ντάνστον, αλλά και οι Αγραβάνης, Παπαπέτρου στη θέση 4, που αυτή τη στιγμή καλύπτει ο Μπρεντ Πέτγουει. 

Στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 88-83, κάνοντας ακόμα μια ανατροπή στα τελευταία λεπτά, παίρνοντας τη νίκη. Καλή επιτυχία στην ομάδα !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου