Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ολυμπιακός- Αρμάνι 86 - 88


Ήττα- μαχαιριά για τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ από την Αρμάνι Μιλάνο. Καλό ξεκίνημα που δεν βρήκε ανταπόκριση στη συνέχεια , με τους Ιταλούς να παίρνουν το ματς μέσα από την εκπληκτική απόδοση της περιφερειακής τους γραμμής στα σουτ από τα 6,75. Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα για τον πρωταθλητή Ευρώπης, που καλείται να πάρει την απλή πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το -30 του πρώτου αγώνα έμοιαζε απλησίαστο, αλλά ο Ολυμπιακός αυτό που ήθελε ήταν απλά η νίκη απέναντι σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, που τον πλήγωσε στην Ιταλία από την γραμμή των τριών πόντων και τα ασύλληπτα ποσοστά ευστοχίας. Το γρήγορο 10-0 του Ολυμπιακού ήταν το μοναδικό σημείο του αγώνα που οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο και επέβαλλαν το παιχνίδι στον δικό τους ρυθμό. Άμεσα η Αρμάνι έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία με τα μεγάλα σουτ των Λάνγκφροντ, Τζέρελς, Μος και Χάκετ.



Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να προσαρμοστεί πάνω στην επίθεση της Αρμάνι , που από την ώρα που πήρε το προβάδισμα, το έχασε ελάχιστες φορές και δεν απιελήθηκε σε καμία περίπτωση. Ακόμα και στο τέλος, που η καλή άμυνα του Ολυμπιακού του έδωσε το προβάδισμα με 81-80, ο Χάκετ έβαλε ξανά μπροστά τους Ιταλούς, που τελικά πήραν την 2η φετινή τους νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, μετά και την αναμέτρηση στην Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και έχασε με κάτω τα χέρια από μία ομάδα που θα μπορούσε να την κερδίσει και στα δύο παιχνίδια αυτής της φάσης. Η κακή του άμυνα στην περιφέρεια έδωσε την ευκαιρία στον Λάνγκφροντ και στην παρέα του να κάνουν πάρτι από τη γραμμή των 3 πόντων και έβαλε πολύ δύσκολα εν όψει της συνέχειας και εν όψει πρόκρισης... Τρίτη σερί ήττα και 4-5 το ρεκόρ των πρωταθλητών, που πηγαίνουν στην Βαρκελώνη για ένα θαύμα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου