Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Έδωσε ηχηρή απάντηση


Αμφισβητήθηκε μετά από την ήττα με τον Πάο για τον νοκ αουτ αγώνα του Κυπέλλου. Όχι τόσο για την ήττα αλλά φυσικά για την εμφάνιση, κάτι που μαρτυρούν και οι 59 του πόντοι.
Στη συνέχεια ήρθε η ήττα από τον ΚΑΟΔ. Δράμα για τον Ολυμπιακό, που είδε να απομακρύνεται σιγά σιγά και το πλεονέκτημα έδρας, καθώς ακόμα και νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ δεν φτάνει για να αλλάξει τα δεδομένα.


Το ματς με την Φενέρ ήταν ένα μεγάλο τεστ για τον Ολυμπιακό. Απέναντι του ο Ομπράντοβιτς. Αυτή τη φορά αντίπαλος μια τουρκική ομάδα. Πολλοί μίλησαν για... άνετο διπλό του Ζοτς. Ξέγραψαν νωρίς τον Ολυμπιακό, που ποτέ δεν τα παράτησε τόσο εύκολα και απέναντι σε καμία ομάδα. Πήρε το ματς στα σοβαρά από την αρχή, έχοντας εκπληκτικά ποσοστά σε σουτ δύο πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο, αποφεύγοντας τα πολλά τρίποντα και φορτώνοντας με αυτό τον τρόπο με φάουλ την Φενέρ, που δεν πηρέ σε καμία στιγμή του αγώνα το προβάδισμα. δείγμα της υπεροχής του Ολυμπιακού.



Η Φενέρ άρχιζε να πιέζει και να γίνει πιο απειλητική και στο επιμέρους σκορ ήταν καλύτερη κατά ένα πόντο, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει με ένα καλό προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο μόνο διάστημα που ο Ολυμπιακός ζορίστηκε από την Φενέρ, που πλησίασε απειλητικά, εκεί μίλησε ο ο Σπανούλης και ο Περπέρογλου. Μεγάλα τρίποντα που τους ανέβασαν την αυτοπεποίθηση, με τον Σπανούλη από την αρχή του αγώνα να κάνει ότι θέλει την άμυνα της Φενέρ, διαλύοντας κάθε σύστημα αντιπετωπίσης που έιχε εφαρμόσει για αυτόν η Φενέρ.


Τα τελευταία λεπτά έγιναν ένας διαγωνισμός τριπόντων ανάμεσα στους παίχτες της Φενέρ και του Ολυμπιακού. Σπανούλης, Περπέρογλου, Λοτζέσκι και Πρέλετζιτς, Μπιέλιτσα ευστοχούσαν από παντού και ο Ολυμμπιακός νίκησε αυτό τον άτυπο αγώνα αλλά και το παιχνίδι, με την επιμονή του και τις καλές επιθέσεις που έβγαλε.



Έτσι ξεκινάει με νίκη στην φάση του Top 16 και σειρά έχει η μαχητική Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία για την 2η αγωνιστική.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου